Altijd al eens willen golfen? Probeer het eens bij Abel. Voor het geld hoeft u het niet te laten, want u kunt op veel verschillende tijden terecht om goedkoop te golfen in Rotterdam. Een voorbeeld is Pitch&Putt Golf. Dit is een van de moderne sporten. Tegenwoordig wordt deze sport overal ter wereld gespeeld.

De spelregels zijn eenvoudig, terwijl een partijtje golf spelen voor iedereen uitdagend en spannend is. De golfbaan bestaat uit 18-holes. De lengte van de holes, gerekend van de afslag tot de vlag, bedraagt tussen de 30 en 70 meter. Het gaat erom in zo weinig mogelijk slagen de hole te bereiken.

Een weekendje weg met de familie leent zich prima om er een genoeglijk partijtje golf in te plannen. Golfen is een leuke invulling voor een jaarlijks familieuitje. Vrienden en vriendinnen ontmoeten elkaar graag in zo’n sportieve ambiance. Ook als bedrijfsuitje is goedkoop golfen in Rotterdam een populaire bezigheid.

Privé of zakelijk, golfen stimuleert het groepsgevoel. Bovendien brengt het mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Daarnaast is het een activiteit in de open lucht, wat ook plezierig is. Wat is er prettiger dan in het groen een balletje slaan? U vergeet alles om u heen.

Iedereen kan het. Het is betaalbaar. En het is voor iedereen toegankelijk. Kinderen die meekomen mogen de golfbaan betreden als ze minimaal 8 jaar oud zijn. Begeleiding door minstens 1 volwassenen is verplicht bij kinderen die jonger zijn dan 16 jaar.

Het competitie element is een van de aspecten die de sportieve activiteit aantrekkelijk maken, zowel voor jeugd als volwassenen. Natuurlijk ligt er een flinke uitdaging bij elk nieuw hole waar de speler zich voor geplaatst ziet.

Er zijn allerlei arrangementen mogelijk naast het goedkoop golfen in Rotterdam. Het ligt aan de tijd die beschikbaar is. U moet ervan uit gaan dat het spelen van 9-holes ongeveer 1,5 uur duurt. Gemiddeld staat er 2,5 uur voor het spelen van 18-holes. In de tijdsduur is de instructie inbegrepen.

Het sportieve gedeelte kan vervolgens afgesloten worden met een smaakvolle lunch, een aangeklede borrel, een uitgebreid buffet of een BBQ. Zo kan iedereen zijn ervaringen en golfprestaties delen met de rest van de groep. Uitjes als deze vormen over het algemeen unieke belevenissen, waar onderling nog lang over na wordt gepraat.

Direct reserveren!