Een challenge kun je een personeelsuitje zeker wel noemen. Zeker als het een jaarlijks terugkerend event voor je bedrijf is, is het elke keer weer de vraag: wat gaan we dit keer doen? Hoe kunnen we de collega’s een gezellige en ontspannen dag bezorgen?

Het vraagt vaak veel speurwerk en wikken en wegen. Er is vaak al van alles gedaan. Sommige activiteiten vallen af, omdat ze te intensief zijn. Of omdat niet iedereen er aan mee kan doen. Vaak wordt wel gedacht aan een sportieve bezigheid en ook lekker buiten zijn, als het weer het toelaat, is een populaire vorm.

Waarom dit jaar niet eens de keus maken voor een partijtje Pitch&Putt of Footgolf tijdens jullie personeelsuitje in de buurt van Rotterdam? Het is voor de meeste mensen iets wat ze altijd nog eens willen doen. Voor degenen die het al vaker gedaan hebben biedt het de kans om er nog beter in te worden en hun slag te verbeteren.

Vooraf krijgt iedereen een duidelijke instructie. De spelregels worden uitgelegd, maar deze zijn eenvoudig te begrijpen. Het gaat erom dat u in zo min mogelijk slagen de hole bereikt. Tussen de holes is de afstand die u moet overbruggen tussen de 30 en 70 meter. De golfbaan telt 18 holes. U ziet zich voor elke hole weer voor een nieuwe uitdaging geplaatst en dat geeft een golfpartij een spannend competitie element.

Meet u met uw collega’s en zet uw beste beentje voor. Golfen brengt mensen in beweging en u en uw collega’s zullen ervaren dat het een heel ontspannen bezigheid is. Het personeelsuitje nabij Rotterdam vindt plaats in een natuurlijke omgeving. Het gaat om een uitdagende techniek. En het is een spel dat concentratie vraagt. U maakt er samen geheid een paar gezellige en sportieve uurtjes van.

In 2,5 uur doorloopt u het hele parcours, instructie inbegrepen. Sluit het sportieve personeelsuitje af nabij Rotterdam met een borrel en blijf een hapje eten. Daarbij kunt u kiezen uit een buffet of een BBQ. Het is de moeite waard om u eens te verdiepen in de arrangementen die we voor u ter beschikking hebben. Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee en kunt u met ons uw wensen bespreken. Daarmee kunnen we u ook bij het voorbereidend werk van dienst zijn.

Het sportieve gedeelte van het personeelsuitje kan in de buurt van Rotterdam vervolgens afgesloten worden met een smaakvolle lunch, een aangeklede borrel, een uitgebreid buffet of een BBQ. Zo kan iedereen zijn ervaringen en golfprestaties delen met de rest van de groep. Uitjes als deze vormen over het algemeen unieke belevenissen, waar onderling nog lang over na wordt gepraat.

Pitch&PuttFootgolf