Wie op zoek gaat naar een sportief bedrijfsuitje in Rotterdam of omgeving heeft keus uit ontelbare opties. Het is nog niet zo eenvoudig om daarin uw weg te vinden. Wat de een leuk vindt, vindt de ander niets. Bedenk elk jaar maar weer eens iets waar u het gros van de collega’s een plezier mee doet. Welke sportieve bezigheid is geschikt? Denk eens aan golfen bij Abel Golf. Dit is ongetwijfeld een activiteit die bij veel collega’s in de smaak zal vallen.

Een goede kans maken om van een sportief bedrijfsuitje echt een succes te maken? Kies dan voor een partijtje golf. Een sportief bedrijfsuitje vlakbij Rotterdam met een partijtje golf is bij veel bedrijven een van de populairste personeelsuitjes.

Golfen combineert allerlei elementen. Zo is het uitdagend, u bent lekker buiten in de natuur, iedereen is in beweging en het stimuleert het groepsgevoel.

Als sportief bedrijfsuitje is golfen nabij Rotterdam al jaren populair. Het is een regelrechte hit als de verschillende teams gevormd zijn en iedereen zich van zijn beste sportieve kant kan laten zien. De spelregels zijn niet ingewikkeld. Er zijn 18-holes en het is de bedoeling om in zo min mogelijk slagen de hole te bereiken. Van de afslag tot de vlag gaat het om een afstand tussen 30 en 70 meter. Elke nieuwe hole levert weer nieuwe uitdagingen op.

Golfen is een sport met een aangenaam competitie element. Dat maakt het aantrekkelijk om met collega’s te spelen. U krijgt een uitgebreide instructie vooraf en verder kunt u bij elk hole uw slag proberen te verbeteren. Er staat  2,5 uur voor het spelen van 18-holes en hierbij is de instructie inbegrepen.

Golfen is een sportief bedrijfsuitje dat in de buurt van Rotterdam een prima kans biedt om op een prettige manier eens in contact te komen met je collega’s van bijvoorbeeld een andere afdeling. Samen een balletje slaan in de buitenlucht smeedt nieuwe banden en versterkt oude banden. Napraten met een hapje en een drankje. Dat alles werkt vaak door in de samenwerking op kantoor.

U kunt uit allerlei arrangementen kiezen als u bijvoorbeeld de hele dag te tijd heeft om na het golfen nog een activiteit te plannen. Tussendoor kunt u dan lunchen. Ook bestaat de mogelijkheid om bij het organiseren van een sportief bedrijfsuitje nabij Rotterdam ook een borrel met aansluitend een buffet of BBQ te plannen. De ervaringen kunnen tijdens het eten worden gedeeld en herbeleefd.

Het wordt aangeraden om tijdig te reserveren en dat kan gewoon online. Een GVB (golfvaardigheidsbewijs) is niet verplicht.

Pitch&PuttFootgolf