Je beste vriend of vriendin gaat trouwen! Natuurlijk organiseer je dan een groot vrijgezellenfeest in Rotterdam. Bij de Pitch&Putt golfbaan vind je de leukste ideeën om dit feest goed aan te pakken en de aanstaande bruid of bruidegom te verrassen met bijzondere en leuke activiteiten. Zoek bijvoorbeeld met z’n allen het groene gras op en speel een potje Pitch & Putt Golf, een leuk spel op een kleine 18 holes golfbaan. Uiteraard verzorgen wij de hapjes en de drankjes hierbij, zodat het door jou georganiseerde vrijgezellenfeest in Rotterdam een groot succes wordt.

Abel. Pitch&Putt heeft de leukste arrangementen om een vrijgezellenfeest in Rotterdam tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Is jullie groep in voor nog meer sportiviteit? Combineer het Pitch&Putten dan met een rondje Footgolf, klimmen en klauteren in het klimbos. Wie durft de uitdagende hindernissen zoals wiebel-, touw- en apenbruggen, loop- en klimnetten en papegaaibalken te bedwingen? En vergeet natuurlijk de spectaculaire tokkelbaan niet!

Bovendien zijn wij bij uitstek de plek om te genieten van een heerlijke lunch, smakelijke borrelhapjes of een bijzondere barbecue in onze hippietent. Op deze manier organiseer je een vrijgezellenfeest in Rotterdam waar door de aanstaande bruid of bruidegom nog lang over nagepraat zal worden: verrassend en tot in de puntjes verzorgd.

Albel.Pitch&Putt biedt complete arrangementen aan voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, groepsuitje, familiedag, teamuitje, bedrijfsuitje of natuurlijk een vrijgezellenfeest.

Wij bieden verschillende mogelijkheden en arrangementen voor particulieren en bedrijven. Reserveren kan eenvoudig via onze website. Ook kunt u een email sturen of telefonisch reserveren. Maar een kijkje komen nemen op onze locatie naar de mogelijkheden kan natuurlijk ook.

Ben je geïnteresseerd in onze arrangementen? Neem dan contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over het organiseren van een vrijgezellenfeest in Rotterdam bij Restaurant Abel. Natuurlijk kun je hier meer lezen over de activiteiten die wij organiseren. Wij staan klaar om er een onvergetelijk feest van te maken!

Direct reserveren!